IZEN
Thuisbatterij

100% slim bij je zonnepanelen

Nu bodemdeals op thuisbatterijen! Ontdek snel onze thuisbatterijen actie en bestel vandaag nog slimme energieoplossing aan een verminderd tarief.

laad je
(thuis)batterij op

De IZEN
Thuisbatterij

Met de IZEN thuisbatterij haal je NOG meer uit je zonnepanelen en kan je nog MEER besparen op je energiefactuur. Dankzij de thuisbatterij wordt de energie die je niet onmiddellijk kan verbruiken niet op het net gezet, maar opgeslagen in je woning om later te gebruiken. Zo kan jij ook genieten van 100% slimme energie wanneer er minder zon is.

5 redenen om een IZEN thuisbatterij te nemen

Maak je zonnepaneel-installatie compleet
Verhoog je zelfverbruik tot wel 70%
Sla je eigen zonne-energie op om te gebruiken bij minder zon
Counter het capaciteitstarief
Gebruik je eigen gratis energie op momenten van hoge stroomprijzen

Klaar voor zonnepanelen met thuisbatterij?

Vraag nu je offerte aan voor een zonnepanelen-installatie van IZEN met een thuisbatterij om maximaal je eigen energie op te wekken en te gebruiken en je energiefactuur maximaal te verlagen.

Ontdek onze
Retrofit

Je hebt al zonnepanelen op je dak liggen en bent al slim bezig, maar hebt nog geen thuisbatterij? Tijdens de uren dat mensen het meest actief zijn, en vaak het minste thuis zijn, wordt het meeste zonne-energie opgewekt. Zonder thuisbatterij heb je daar echter niet veel aan, want dan gaat die gratis energie gewoon het net op waar andere er gebruik van maken. En ‘s avond wanneer jij thuis bent, koop jij dan weer energie aan van je energieleverancier.

Om dit probleem op te lossen, is er de retrofit van IZEN. Dit is een thuisbatterij die je kan aansluiten op je bestaande zonnepanelen en waardoor je de energie die jij overdag opwekt, ‘s avonds kan gebruiken. Zo kan jij genieten van goedkope energie wanneer jij wil en hoef je er dus niet voor thuis te blijven.

Je zonnepanelen met een thuisbatterij uitrusten?

Haal nu nog meer energie uit je zonnepanelen dankzij een thuisbatterij van IZEN. Dankzij ons innovatief uitbreidbare systeem kan je al