Onze klanten
Onze prioriteit

Bij IZEN vinden we klantentevredenheid enorm belangrijk. We doen dan ook enorm veel voor de tevredenheid van onze klanten en dat kan je zien aan de vele positieve reviews die we door de jaren heen hebben mogen ontvangen van onze klanten.

Wat klanten
zeggen

Interesse om ook zo’n tevreden klant te worden?

Begint het te kriebelen om, net zoals jaarlijks meer dan 600 gezinnen, ook een tevreden klant van IZEN te worden? Vraag online je vrijblijvende offerte aan om jouw persoonlijk aanbod te ontdekken.

Waarom zonnepanelen van IZEN

Expert in zonnepanelen
Meer dan 35 jaar ervaring
Grote variëteit aan geïnstalleerde projecten
Onderdeel van een stabiele groep

Echte review
van echte klanten

Maarten

De samenwerking met IZEN verliep van a tot z, op een zeer professionele manier. Er werd steeds tijd voor mijn vragen gemaakt. Het voorstel voor installatie was zeer realistisch en modulair tov andere cowboys op de markt die erop uit zijn om zoveel mogelijk zonnepanelen te verkopen. Ik voelde me steeds geholpen tijdens het hele installatieproces tot de aanmelding bij Fluvius.

ReviewEuro.com

Danny

Correcte offerte. Correcte plaatsing volgens afspraak op 18/03/2020. Alles was goed verlopen. Op de vragenlijst moest ik mijn mening zeggen ivm de keuring die binnen de 5 dagen moest gebeuren na plaatsing. Dit was negatief. Maar dit moet genuanceerd worden. Toen zaten we vol in de coranacrisis en kon de keurder onmogelijk die afspraken na komen. Dus toch een zeer tevreden klant.

ReviewEuro.com

Ludo

Zeer tevreden over de plaatsing van zonnepanelen via een openbare aanbesteding provincie Oost-Vlaanderen. Degelijke, diepgaande en correcte informatie. Goede plaatsing. Men luistert naar de klant en helpt bij problemen. SMS met vermelding van exact uur arriveren technici. Aanrader.

ReviewEuro.com

Mario Dobbelaere

Correcte afhandeling van het geheel. De uitleg op voorhand, de installatie en de nodige informatie over de omvormer. We hebben om technische reden (geen defect) een andere omvormer moeten laten plaatsen, ook dit verliep perfect!

Google

Tim Van Assche

Izen heeft vorig jaar bij ons 17 panelen geplaatst van 350 Wattpiek en dit jaar werd daaraan ook een thuisbatterij toegevoegd. De installatie is vlot, proper en correct. De technische keuring gaf ook geen enkel probleem, dus zeer tevreden.

Google

Alphonse Calebout

geplaatst via groepsaankoop, zoals afgesproken, jammer dat installatie gebeurde vlak voor de lokdown (corona) waardoor de keuring niet direct kon doorgaan en werd uitgesteld, correcte samenwerking met Izen

Google